Hoidon esteenä ovat syöpäsairaus, elinsiirrännäinen, vaikeat mielenterveysongelmat, raskauden ensimmäiset 3 kk, kuume, antibioottikuuri ja tulehdustilat. Vauvoilla rokotusten jälkeen on hyvä pitää 3-5 päivää taukoa ennen hoitoon tulemista.

Hoitoväli on yleensä 3–5 viikkoa, akuuteissa vaivoissa 1–2 viikkoa.

Allergialapset ry, 10% alennus vauvojen vyöhyketerapiasta

Peruutusehdot loydät täältä.

Tunnevyöhyketerapia® n.1,5-2h 75-82€
Käynnillä avataan kehoa, keskustellaan elämästä ja erilaisista tunnekokemuksista. Hoito sopii erilaisiin fyysisiin ja psyykkisiin kiputiloihin.
Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta, 1h 30 min 75€
Rentouttaa tehokkaasti koko kehoa, aktivoi aineenvaihduntaa ja laskee turvotusta. Helpottaa raskausajan vaivoja ja kipuja. Sopii koko raskauden ajan. Erittäin hyvä hoito liitoskipuihin.
Synnytykseen valmistava hoito, 1h 15min 72€
Synnytyksen stimulointi + rentouttava vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta.
Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta 60min 50€
Vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa käytetään yleensä pienten vauvojen koliikki eli mahakipujen ja suolistokramppien hoitoon, refluksivaivoihin, allergioihin, ummetukseen, unirytmiin, kehon jäykkyyksiin ja kireyksiin sekä levottomuuteen.
Äiti-vauvahoito, 1h 30min 85€
Vyöhyketerapeuttinen hieronta sekä äidille että vauvalle n. 45 + 45 min
Imetysohjaus 65-80€
Imetys voi alusta asti sujua ilman haasteita, mutta se voi olla myös hyvin haasteellistakin. Imetysohjausta annan vastaanotolla tai kotikäyntinä. Imetysohjauksesta on mahdollista saada kelakorvaus. Yksityinen lääkäri voi pyytäessäsi kirjoittaa imetysohjaukseen lähetteen 901D, Sairaanhoitajan antama hoito, enintään 60 minuuttia, jolloin käynnistä saa Kelakorvauksen.
Vyöhyketerapia, 75-90min 72-75€
Vyöhyketerapia on rentouttavaa ja se vahvistaa immuniteettia, vähentää stressiä, auttaa erilaisiin kiputiloihin ja hoitoon voi tulla nauttimaan, vaikka erityisiä vaivoja ei olisikaan. Lapset:
yli 2v.

55€

Niska-hartiaseudun rentoutushoito 45min 40€
Loistava hoito imettäville äideille tai muille niska-hartiaseudun jumeista kärsiville.
Vauvahierontakurssit vanhemmille 1-3 kertaa 45-99€
Tule vauvasi kanssa kurssille oppimaan vyöhyketerapeuttista vauvahierontaa. Kurssille osallistutaan yhdessä vauvan kanssa. Hieronnan hyvät vaikutukset ulottuvat pitkälle lapsuuteen asti. Kurssilla opittujen taitojen avulla voit auttaa vauvaasi monissa vaivoissa ja kehityksen vaiheissa. Hieronta on myös ihana tapa antaa vauvalle läheisyyttä ja yhteistä aikaa.

Jos sinulla on oma äiti-kaveriryhmä, joka haluaisi pitää oman kurssin, niin tulen mielelläni pitämään kurssin samalla sisällöllä kotiin tai muualle.

Intialainen päähieronta, väh. 30 minuuttia 35€
Hoito helpottaa stressioireita, virkistää sekä rauhoittaa. Se kiihdyttää aineenvaihduntaa ja elvyttää pään alueen verenkiertoa.
Kotikäynnit   1h 65€, 1h ylittävä aika 10€/15min
Kaikki hoidot onnistuu myös kotikäyntinä 20 kilometrin säteellä Oulun keskustasta.