Tunnevyöhyketerapia®, 1,5 h 85€
Käynnillä avataan kehoa, keskustellaan elämästä ja erilaisista tunnekokemuksista. Hoito sopii erilaisiin fyysisiin ja psyykkisiin kiputiloihin. Ensimmäisellä käynnillä tehdään elämänkaarihaastattelu.
Vyöhyketerapeuttinen raskaushieronta, 1,5 h 85€
Rentouttaa tehokkaasti koko kehoa, aktivoi aineenvaihduntaa ja laskee turvotusta. Helpottaa raskausajan vaivoja ja kipuja. Sopii koko raskauden ajan. Erittäin hyvä hoito liitoskipuihin.
Synnytystä valmistava/käynnistävä vyöhyketerapia, 1 h 65€
Hoidossa stimuloidaan synnytystä käynnistäviä heijasteita koko keholta.
Kätilöpalvelut/Imetysohjaus/Baby Balance®- hoito 1h (sis.kattavan alkuhaastattelun ensimmäisellä kerralla). Käynnit sisältävät myös ohjausta ja kotihoito-ohjeet. 65€
Käytetään yleensä pienten vauvojen koliikki eli mahakipujen ja suolistokramppien hoitoon, refluksivaivoihin, allergioihin, ummetukseen, unirytmiin, kehon jäykkyyksiin ja kireyksiin sekä levottomuuteen.
Äiti-vauvahoito, 1,5 h 105€
Vyöhyketerapeuttinen hieronta sekä äidille että vauvalle
Kieli-ja huulijänneleikkauksen jälkihoitokäynti lähetteellä 70€-90€
Imetys voi alusta asti sujua ilman haasteita, mutta se voi olla myös hyvin haasteellistakin. Käynti sisältää haavan tarkastuksen, imetysohjauksen ja kehon kireyksien tarkastuksen. Jos vauvallasi on vakuutus, voi käynnistä hakea korvauksen vakuutusyhtiön kautta lääkärin lähetteellä 901D sairaanhoitajan antama hoito.
Vyöhyketerapia, 1-1,5 h 65€/85€
Vyöhyketerapia on rentouttavaa ja se vahvistaa immuniteettia, vähentää stressiä, auttaa erilaisiin kiputiloihin ja hoitoon voi tulla nauttimaan, vaikka erityisiä vaivoja ei olisikaan.
Niska-hartiaseudun rentoutushoito 1h (hoito sisältää niska-hartia, pään, korvien ja käsien vyöhyketerapeuttisen käsittelyn) 65€
Loistava hoito imettäville äideille tai muille niska-hartiaseudun jumeista kärsiville.
Vauvahieronta yksilöohjaus vanhemmille (sis. kirjalliset ohjeet) 75 min 90€
Kotikäynnit: Kieli-ja huulijänneleikkauksen jälkihoito 901D/Imetysohjaus/Baby Balance-hoito (hinta sisältää kotikäyntilisän) 60-120min 80-120€
Kaikki vyöhyketerapiahoidot onnistuu myös kotikäyntinä 20 kilometrin säteellä Oulun keskustasta. Muihin hoitoihin lisätään+20€ kotikäyntilisä.

Hoidon esteenä ovat syöpäsairaus, elinsiirrännäinen, vaikeat mielenterveysongelmat, raskauden ensimmäiset 3 kk, kuume, antibioottikuuri ja tulehdustilat. Vauvoilla rokotusten jälkeen on hyvä pitää 4-7  päivää (Rotarokote 4vrk, muut rokotteet 7vrk)taukoa ennen hoitoon tulemista.

Hoitoväli on yleensä 3–5 viikkoa, akuuteissa vaivoissa 1–2 viikkoa.

Allergialapset ry, 10% alennus vauvojen vyöhyketerapiasta