Lämpimästi tervetuloa mukaan kurssille, jossa opit ihanan taidon, jonka avulla voit auttaa lastasi monissa vaivoissa ja kehityksen vaiheissa. Hieronta on myös upea tapa antaa lapselle läheisyyttä ja yhteistä aikaa. Hierontahetkestä muodostuu tärkeä yhdessäolon hetki teille molemmille!

Vauvat nauttivat suuresti hieronnasta ja se myös:
• Helpottaa vatsavaivoja
• Rentouttaa koko kehoa
• Pidentää unia, parantaa unen laatua ja rytmejä
• Vahvistaa immuunipuolustusta
• Lisää vauvan tyytyväisyyttä

Kurssille osallistutaan yhdessä vauvan kanssa.

Kurssi kokoontuu perjantaina 21.1 klo10-11.30

Hinta: 49€

PAIKKA: Koulukatu 41, 4krs as.9. Paikka sijaitsee Gynekon talossa.

Kurssit ovat aina pienryhmässä, jolloin jokaisen toiveet ja tarpeet voidaan ottaa yksilöllisesti huomioon sekä korona-aikana turvavälit pystytään pitämään. Kurssilla suositellaan maskin käyttöä.
Kurssille osallistuvan vauvan suositeltu ikä on 3 viikosta 11 kuukauteen.
Kurssi keskittyy hieronnan harjoitteluun käytännössä. Riittävä harjoittelu ja hyvät ohjeet varmistavat että hieronta sujuu hyvin kotona myös kurssin jälkeen. Kurssilla käsitellään myös vauvaperheille ajankohtaisia asioita esim.
– vatsavaivat ja niiden helpottaminen sekä ruokavalion merkitys
– vauvan uni ja rytmit sekä niiden parantaminen
– luonnonmukainen flunssan hoito ja vastustuskyvyn parantaminen

Vauvahieronta kurssit ovat saaneet mm. seuraavaa palautetta:

”Ihanan lämminhenkinen kurssi, josta nauttivat sekä äiti että vauva! Opituista taidoista on ollut todella paljon hyötyä koko vauva-ajalle.”

”Hyödyllinen, selkeä kurssi, hyvin ohjeistettu ja hyviä keskusteluja. ”

”Ihana tunnelma ja hyvä vetäjä.”

”Hieronnasta ollut erittäin suuri apu, kuin ”uusi elämä” olisi alkanut, kun unet ovat parantuneet ja vatsavaivat helpottuneet.”

Kurssin ohjaa kätilö-terveydenhoitaja, imetysohjaaja sekä diplomivyöhyketerapeutti, Niina Tapio.

Teetarjoilu sekä kirjalliset ohjeet sisältyvät hintaan.
Jos joku kurssikerta jää väliin (koskee 2. ja 3. kerran kursseja) esim. sairauden takia, voi sen korvata veloituksetta seuraavalla kurssilla, jolla on tilaa ( poissaolosta tulee ilmoittaa etukäteen, ja korvaava kerta sovitaan yhdessä).

HUOM! Kurssilaiset saavat oikeuden käyttää sähköistä materiaalipankkia ja pääsevät jäseneksi suljettuun ryhmään, josta voi kysyä jatkossa myös neuvoja ja vinkkejä. Kurssin aikana ja sen jälkeen olen myös käytettävissä ja annan mielelläni neuvoja eri kasvun vaiheissa tuleviin haasteisiin!

PERUUTUSEHDOT: Kurssimaksun voi maksaa paikan päällä tai laskulla, jonka saat kurssikirjeen lisäksi ilmoittautumisen jälkeen. Ilmoittautuessasi kurssille sitoudut maksamaan kurssimaksun ja ilmoittautuminen on sitova. Esteen tullessa osallistumisen voi siirtää toiselle perheelle (Epidemia aikana tässä asiassa voidaan joustaa!) tai välistä jääneen kurssikerran korvata sovitusti myöhemmin järjestettävällä kurssilla.

Jos saavut vaunujen kanssa, voit jättää ne ensimmäisen kerroksen käytävään seinän viereen jonoon.

ILMOITTAUTUMISET: niinatapio@oivakehooulu.fi tai puhelimitse 050-5707167. Ilmoita puhelinnumerosi sekä vauvan syntymäaika. Paikkasi vahvistetaan paluuviestillä.
LUE LISÄÄ: WWW.VAUVAHIERONTA.FI